Mie olen siis 24-vuotias mustalaisnainen ja kirjoittelen täältä pääkaupunkiseudulta. Tarkempaa asuinpaikkaamme mie en halua paljastaa yksityisyyssuojan vuoksi. Alkujani mie olen lähtöisin Itä-Suomesta, mutta rakkaushan se miut tänne toi asumaan ja täällä ollaan kuusi vuotta asusteltu enkä mie kyllä näe, miksi ei tänne jäätäisi jatkossakin.

Meidän perheeseen kuuluu miun ja miehen, josta käytän täällä nimeä R, kolme lasta; vuosina -09 ja -10 syntyneet tytöt, ja -12 syntynyt poika.

Mie olen ammatiltani ravintolakokki, mutta tällä hetkellä aika menee lasten kanssa kotona. Perheen pää on myös ravintola-alalla, mutta hänen työpaikkansa on ravintolassa, joka keskittyy pääasiassa tarjoamaan asiakkailleen juomapuolta.

Tässä blogissa juttelen meidän arjesta, omista ajatuksistani ja tarvittaessa selvennän romanikulttuuriin liittyviä asioita. Kirjoitteluni mie aloitin muuten em. aiheen tiimoilta Kaksplussan keskustelupalstalla, jonne sukeutui aika pitkä ketju. Jostain syystä mie sain innoituksen blogin aloittamiseen just tuosta ketjusta, ja tässä nyt olen.

Tervetuloa kaikille lukemaan, kommentoimaan ja vaikkapa vain kertomaan, että olet pistäytynyt blogissa. Kysymysten herätessä voit jättää niitä kirjoitusten alla olevan kommentointilomakkeen avulla. Kiellettyjä kysymyksiä ei ole, ja kritiikkiäkin mie kestän, toivon kuitenkin kaikilta mukana olijoilta asiallisuutta, jota pyrin itsekin viljelemään.