Luultavasti seuraava asia ei ole teille muillekaan tuntematon, mutta miun on silti pakko kertoa, että törmäsin tänään tähän, ja täytyy sanoa, että mie olen nyt hieman hämmentynyt.

Miusta ”875 grammaa” on ollut pelkästään positiivinen juttu. Miusta on hienoa, miten hyvin ihmiset on lähteneet mukaan tekemään hyvää toisten hyväksi, ja miten valmiita ihmiset on olleet tukemaan ja auttamaan toisia raskaassa ja hankalassa tilanteessa.

Miusta se on ehdottomasti hyvä viesti.

Lisäksi tässä ihmisillä on oikeasti mahdollisuus auttaa ja ihmiset tietävät, millaisia asioita näillä lahjoituksilla tuetaan. Mie olen myös hyvilläni siitä, että nämä lahjoitukset kohdistetaan Suomeen, sillä vaikka avuntarvitsijoita on ympäri maailmaa, niin miusta ihan liian usein unohdetaan, että heitä olisi ihan lähelläkin.

Kyllä mie tajuan, että uhkakuva siitä, että tällaiset asiat joudutaan pian jatkossakin kustantamaan itse, koska verorahoista ”ei liikene”, on sinällään pelottava ja tuossahan tuon kirjoituksen yksi pointeista taitaa juuri olla. Siinäpä viestiä päättäjille kerrakseen…

Mutta silti… Miuta tämän sinänsä ihan järkevän pointin alla aivan vilpittömästi ja silmittömästi harmittaa, että kun liikkeelle saadaan näin paljon ihmisiä pienen, viattoman ihmisenalun hyväksi, niin siitäkin keksitään sitten jotain negatiivista sanottavaa.

Vaikka sellainen kai se ihmismieli on.

Millaisia ajatuksia tuo teissä herättää?